IMG 5157

Contact

Dorpsboerderij Nest

Het boerderijtje en de cafetaria zijn open voor alle publiek op woensdagen en zaterdagen tijdens de schoolvakanties (behalve de kerstvakantie) van 13u. tot 18.30u.

Op andere momenten zijn jullie hier heel welkom om het boerderijtje te huren, om een klasbezoek te doen en voor gekke kampjes!

Informatie omtrent mobiliteit!

Wij moedigen onze bezoekers aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Vanuit Tielt, Ruiselede en Wingene zijn er heel leuke fietsroutes naar Schuiferskapelle. En het boerderijtje ligt langs een leuke wandelroute. Op het boerderijtje is er plaats om fietsen te parkeren.

Auto’s kunnen bij het boerderijtje NIET parkeren.

Ook parkeren in de berm van de Dosseweg is niet toegelaten. Auto’s kunnen parkeren op de openbare parkeerplaatsen in Schuiferskapelle-Dorp. Wij raden aan om aan de kerk te parkeren. Van aan de kerk tot aan het boerderijtje is het 700 meter wandelen. Van aan de kerk loopt er ook een heel fijne tragewegenwandeling van 1400 meter naar ons boerderijtje. Zie de kaartjes hieronder (© OpenStreetMap contributors). Een streekbiertje of een pannenkoek moet je bij ons eerst verdienen.

1
2
Schermafbeelding 2021 02 08 om 22 49 32