5 workshop1

schoolbezoeken

Klassen (kleuters en lagere school) en voorzieningen zijn tijdens de week altijd welkom voor een leuk boerderijbezoekje.

Prijzen:

  • Bezoek: 60 euro. Hiermee huur je het boerderijtje (binnen en buiten) een hele dag af voor jouw klas, groep, school (met een maximum van 50 personen)
  • Opkuis: 30 euro. Dit is optioneel. Sta je zelf in voor het opruimen en poetsen van het zaaltje? Dan is dit natuurlijk gratis.
  • Waarborg: 30 euro. Deze krijg je binnen de week volledig terugbetaald.
  • Workshoppakketten: zie hieronder


Tijdens het boerderijbezoekje gaan we op bezoek bij alle dieren en krijgen de kindjes de kans om de dieren te strelen, eten te geven, ...

Meer uitgebreide informatie over regels en afspraken vind je in deze huurovereenkomst. Neem dit zeker eens door! Voor meer info, kan je contact opnemen via dorpsboerderijnest@hotmail.com of 0498 43 68 72 (Joke).

20211103 091855

Wil je als klas graag iets extra toevoegen aan het boerderijbezoek, dan kan je kiezen voor een workshoppakket voor maximum 25 personen. Wij zetten alle materiaal klaar en bezorgen de info aan de leerkracht of begeleider. Hierna kunnen jullie zelfstandig met jullie klas aan de slag. Wij bieden volgende workshops aan:

  • Bijenspel (leeftijd: kleuter - buitenactiviteit - prijs 30 euro). Oei, de honing is op! Kunnen jullie honing verzamelen? Verkleed als bijtje ga je op pad doorheen de boerderij en kom je via leuke opdrachtjes alles te weten over de fascinerende wereld van de bijen.
  • Het boerendiploma (leeftijd: lagere school - buitenactiviteit - prijs 30 euro). Op een boerderij is er altijd werk. En de boer, die kan wel wat hulp gebruiken. Maar om een boerderij te werken moet je echt vanalles kunnen. We testen uit of jij een goede boer(in) kan worden. Misschien ga je wel naar huis met een echt boerendiploma!
  • Insectenkoekjes maken (leeftijd: vanaf 3e kleuter - binnenactiviteit - prijs 39 euro). Welke dieren leven er allemaal op de boerderij? Ja, varkens en koeien, die kennen jullie waarschijnlijk. Maar wisten jullie dat er ook boerderijen zijn waar ze insecten kweken! Vandaag komen we meer te weten over de wondere wereld van de insecten en maken we zelfs echte insectenkoekjes! Durf jij er eentje eten?

Doe je graag nog een andere activiteit? We werken graag een activiteit op maat voor jullie uit!

IMG 0016 9 spelen12 9 speel12 9 speel7 9 speel2 9 speel8 9 speel 4 8 dier4 8 dier1
Schermafbeelding 2021 02 08 om 22 49 32